google579eb4b371321a92
FacebookInstagram
PinterestWebsites for Photographers

SALGSBETINGELSER SAMT PRIVATLIVS- & COOKIEPOLITIK


Priser: 
Alle priser fremgår i webshoppen på www.milifoto.dk. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. De oplyste priser er inkl. 25 % moms.


Betaling:
Betaling sker via en sikker server. Oplysningerne som indtastes, bliver krypteret, og det betyder at kunden og kortudbyderen er de eneste, som kan læse oplysningerne. Jeg har på intet tidspunkt adgang til kundens kortoplysninger.<BR>
Vælges bankoverførsel eller MobilePay, er dette for kundens egen risiko jvf. pengeinstituttets regler.


Levering:
Bestilte billeder ekspederes i henhold til den valgte leveringsform. Evt. forsendelse sker for kundens regning og risiko jvf. alm. bestemmelser. 


Fortrydelsesret:
Jvf. reglerne om fjernkøb er der 14 dages fortrydelsesret. Denne ret gælder ved køb af hyldevarer, der kan sælges til andre kunder. Kunden kan ikke fortryde et køb, når varen er specielt fremstillet til kunden på ordre fra samme. Alle produkter i denne webshop er specielt fremstillet til kunden på ordre fra samme og er derfor undtaget fortrydelsesretten.


Reklamation:
Hvis kunden har modtaget en vare behæftet med fejl, vil jeg hurtigst muligt tilsende en ny eller returnere betalingen. Kunden skal på anmodning fremsende et digitalt billede som bevis på, at en vare er behæftet med fejl eller returnere varen.
Der kan være farveforskelle i det, du ser på din skærm og de leverede print. Dette er ikke reklamationsberettiget.
Evt. billedprint og/eller digitale billedfiler, som medfølger gratis, kan ikke reklameres.

Info om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik:
Ved at benytte www.milifoto.dk accepterer du, at Fotograf Brian Bjeldbak, Skovledet 4, 8831 Løgstrup, behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik, som er i overensstemmelse med EU's datalov.

Cookies bruges udelukkende til at hjemmesiden til at fungere. Jeg bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Fotograf Brian Bjeldbak behandler, og hvordan de behandles – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Fotograf Brian Bjeldbak respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som www.milifoto.dk modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres, forbeholder Fotograf Brian Bjeldbak sig retten til at afvise ordrer og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Fotograf Brian Bjeldbak ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.


Personoplysninger:
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.<br>
Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Fotograf Brian Bjeldbak.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler jeg?
Fotograf Brian Bjeldbak har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig eller din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.
Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Fotograf Brian Bjeldbak
mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd inkluderet, besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Fotograf Brian Bjeldbak indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
• Opretter en konto
• Foretager køb
• Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Fotograf Brian Bjeldbak på anden vis
• Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder f.eks til nyhedsbreve eller lignende)
• Afgiver personoplysninger på anden vis til Fotograf Brian Bjeldbak


Fotograf Brian Bjeldbak indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.


Fotograf Brian Bjeldbak indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand og videresælger ej heller.


Fotograf Brian Bjeldbak benytter PayPal til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk: Ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruges dine oplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:
• Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
• Til at forbedre wwwmilifoto.dk og markedsføring fra Fotograf Brian Bjeldbak
• Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
• Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
• Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer
• Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
• Til opfølgning på henvendelser
• Til generel markedsføring

Hvordan beskyttes dine informationer?
Min hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for hurtigst muligt at kunne udelukke potentielle datalækager og dermed gøre hjemmesiden så sikker som muligt.


Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er også underlagt reglerne om persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.


I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af PayPal og kan ikke tilgås af hverken Fotograf Brian Bjeldbak eller PayPals ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Fotograf Brian Bjeldbak selv.


Hvem videregives personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.milifoto.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

• Betroede tredjemænd, der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling (PayPal) og servicering herunder inkasso og retslige instanser
• Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring
• www.WeTransfer.dk med henblik på at kunne levere digitale billedfiler til dig
• Transportører som Postnord, GLS m.fl. og deres partnere (fx. Pakkelabels.dk) for at kunne levere dine bestillinger


For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Fotograf Brian Bjeldbak’s hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.


Fotograf Brian Bjeldbak anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.milifoto.dk og kan findes her: https://www.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?
Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Fotograf Brian Bjeldbak’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.
Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du til enhver tid afmelde dette via nedenstående kontaktoplysninger.


Hvis du ønsker at blive slettet HELT i vores system - kontakt os da på mail: fotografen@brianbjeldbak.dk og skriv at du ønsker at blive slettet. Ved sådan en sletning - slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod 6 år, alt efter karakteren af dataene.
Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage
Har jeg mistanke om datalækage fra www.milifoto.dk eller mine eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom hurtigst muligt. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra www.milifoto.dk, bedes du til hver en tid tage kontakt til mig.


Adgang til oplysninger:
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at jeg skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte mig på mail: fotografen@brianbjeldbak.dk. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte mig på mail: fotografen@brianbjeldbak.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning, kan ikke slettes på anmodning.<

Revision:
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Alle der er omfattet af denne politik, modtager besked via email når denne opdateres.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Fotograf Brian Bjeldbak forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til min datapolitik, eller til hvordan jeg bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte min kundeservice.
Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde mine nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan jeg kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.
Ved sletning af dig som kunde slettes alle tilsagn du har afgivet til mig. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad jeg tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Kort om Cookies
Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.
Disse små tekst filer gør det bl.a. muligt for dig at lægge vare i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies bruges altså udelukkende til at få websites til at fungere.


Afvisning af cookies:
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender (se http://minecookies.org/skabelon-til-cookie-og-privatlivspolitik/) Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af Cookies:
Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Spørgsmål:
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med denne information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig.

Klagemulighed:
Hvis du ønsker at klage over min politik om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik, kan du sende din klage til: fotografen@brianbjeldbak.dk. Klagen skal indeholde følgende:
• Navn
• Firmanavn
• Adresse
• E-mail adresse
• Telefonnummer
• Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Jeg kan herefter behandle din klage indenfor rimelig tid.

Kontaktoplsyninger til den datasvarlige:
Fotograf Brian Bjeldbak, Skovledet 4, 8831 Løgstrup.<br>
www.brianbjeldbak.dk
fotografen@brianbjeldbak.dk

Denne politik er senest opdateret: 24-05-2018
Fotograf Brian Bjeldbak tager forbehold for trykfejl, formuleringsfejl og andre åbenlyse fejl på webshoppen, samt i alle annonceringsmaterialer.